Burtan Sport and Health

O Mnie

Kilka słów o mnie

Jestem absolwentem kierunku wychowanie fizyczne w Krakowie, dietetykiem, a obecnie studiuję psychologię. Moją rolą jest uświadomić Ci, czym naprawdę jest zdrowie. W pracy wykorzystuję wiedzę z zakresu medycyny naturalnej i jestem głęboko przekonany, że podejście nowej biologii do życia jest kluczem do zdrowia człowieka.

Wyobraź sobie siebie jako środek koła: prawą ręką utrzymujesz segment okręgu symbolizujący zdrowie fizyczne, lewą ręką – zdrowie psychiczne, prawą nogą podtrzymujesz zdrowie społeczne, zaś lewą nogą balansujesz na płaszczyźnie duchowości. Każda z tych czterech stref wpływa na siebie wzajemnie. Aby osiągnąć prawdziwe zdrowie, musisz dbać o każdą z nich.

Wykształcenie

Posiadam tytuł Magistra Wychowania Fizycznego na AWF Kraków (2014)

Kurs dietetyka klinicznego Ajwen:

Dietetyka od podstaw
Oś jelitowo – mózgowa, historia wewnętrzna
Dietoterapia w różnych jednostkach chorobowych
Stres ciała, czyli zaburzenia biomechaniki ciała
Przekrój przez medycynę – od objawu do rozpoznania
Chemia w żywności- jak zdrowa żywność truje Twój organizm
Technologia żywności
Choroby autoimmunizacyjne – dieta, diagnostyka, suplementacja
Hashimoto i inne choroby tarczycy- dieta, diagnostyka, suplementacja
Praktyka dietetyka – praca z pacjentem i prowadzenie gabinetu

Szkolenie u Jakub Mauricz:

Dietetyka i suplementacja I
Dietetyka i suplementacja II
Dietetyka i suplementacja III

Kursy

Szkolenie u Patrycja Szachta i Łukasz Sieńczewski

  • Mikroflora jelitowa i nietolerancje pokarmowe

Szkolenie u Jacek Feldman i Michał Undra

  • Biohacking LVL1 : sen, kawa, morsowanie, medytacja

Szkolenie u Tadeusz Sowiński:

  • Kształtowanie kobiecej sylwetki moduł: III i IV
  • Naturalne metody podnoszenia poziomu testosteronu

Szkolenie u Barbell Brothers:

  • Doping w sporcie

Szkolenie u Jacek Feldman:

  • Żywienie u suplementacja w sportach walki

Szkolenie u Robert Piotrkowicz:

  • Anaboliczna dieta tłuszczowa
  • Ostatnie siedem dni przed zawodami

Dyplomy i certyfikaty: